Tarieven.

PAARDENINSTRUCTIE.NL is een verzamelplatform voor instructeurs die instructie geven in alle disciplines van de paardensport!

Tarieven

Wij hebben verschillende manieren om je diensten te promoten op onze website. Dit kan heel gemakkelijk, kijk naar de opties:

Standaardadvertentie

Standaardadvertentie, Je plaatst een standaard advertentie op de website met daarbij de zoek criteria ingevuld en het plaatsten van 2 foto’s en een eigen verhaal, deze advertentie blijft een heel jaar op de site staan en je betaalt maar eenmalig € 35,- incl. btw.. Dat is voor maar € 2,92 per maand!

Premiumadvertentie

Premium advertentie, Je plaatst een standaard advertentie zoals bij optie 1 is vermeld.
Je plaatst dan nog éxtra een banner van je eigen website met een directe doorlink functie.
Deze banner zal op elke pagina doorlopend te zien zijn waardoor je je zelf nog meer laat opvallen dan een ander!
Deze advertentie én jouw banner blijven een heel jaar op de site staan en je betaalt maar eenmalig € 75,- incl. btw. Dat is voor maar € 6,25 per maand!

Banner

Bedrijf banner, Ben je geen instructie maar wil je wel graag jouw bedrijf promoten via onze site. Dan kunnen wij een banner plaatsen van jouw bedrijf en deze op elke pagina zichtbaar maken. 
Deze banner met door link functie blijft een heel jaar op de site staan, voor de mogelijkheden en de kosten neem dat contact met ons op.

Evenementenkalender

Ben jij een instructeur of heb je een bedrijf dat graag clinic’s en andere evenementen organiseert (ook online), dan kan je deze data in onze agenda plaatsen!
Deze pagina is nog onder constructie!.

Ben jij instructeur en wil je een vermelding op deze website ?

Voor slechts € 35,- per jaar sta je compleet met informatie, foto en link in onze database

Scroll naar top