Salva coaching & paardensport

Met plezier een optimaal resultaat

Salva Paardensport ondersteunt ruiters, instructeurs en hippische ondernemers bij het realiseren van hun eigen optimale prestatie. We luisteren naar jouw verhaal en sluiten aan op jouw behoefte. Met onze praktische aanpak, kun je direct verder aan de slag en zichtbare resultaten boeken in de paardensport én wat daarnaast belangrijk voor je is. Vind jij het ook tijd voor een stap voorwaarts en zoek je naar een persoonlijke benadering? Laten we dan kennis maken en we brengen je direct een stap dichter bij je doel!

“If you want to get close to the horse,

you have to get close to yourself.

Then the horse can come to you”

– Carol Nichols –

Salva paardensport biedt verschillende coaching trajecten aan voor iedereen die hier behoefte aan heeft!
Zie hieronder een aantal verschillen trainingen die wij aanbieden.

* voor de instructeur,
De verbinding tussen ruiter en trainer blijkt een van de belangrijkste punten voor succesvolle prestaties. Dit betekent dat je als instructeur goed moet kunnen aansluiten bij de verschillende ruiters. Met onze trainingen krijg je meer inzicht in je trainingsstijl en de behoefte én ervaring van de ruiter. Naast inzicht krijg je praktische handvatten om nog beter les te geven

Salva Paardensport biedt voor instructeurs een tweetal trainingen aan die door de KNHS zijn geaccrediteerd: Optimaliseren trainingsklimaat instructeur/ruiter Training geven met plezier en een optimaal resultaat door inzicht in

* persoonlijke coaching,
Soms lukt het niet altijd even goed om evenwicht te houden tussen je werk als instructeur, je eigen sport én alle activiteiten die verder belangrijk voor je zijn. Coaching kan daarbij ondersteunend zijn. We hebben aandacht voor jouw vragen en luisteren goed naar jouw specifieke situatie. Op basis hiervan bieden we je een persoonlijke coaching aan. 
Wij zijn aangesloten bij de NOLOC, NOBCO, NL Coach en waarborgen jouw privacy.

* voor de ondernemer,
Het is een flinke uitdaging om als instructeur/ondernemer alles zelf te moeten bedenken, keuzes te maken en uiteindelijk tot uitvoering over te gaan. Hoe prettig is het dan als je bij het groeien en verder ontwikkelen van je hippische onderneming, terug kunt vallen op betrouwbare en gedegen ondersteuning. Salva Paardensport volgt actief de trends en ontwikkelingen in de paardensport en heeft veel kennis en ervaring op het gebied van trainen en ondernemen. We gaan graag met jou in gesprek om jouw specifieke vraag of situatie te verkennen en kunnen je begeleiden bij het concretiseren en realiseren van je plannen.

* voor projecten,
Salva Paardensport heeft in de afgelopen actief bijgedragen aan succesvolle projecten in de paardensport. Samenwerken met andere bevlogen paardensporters vinden wij erg leuk en we dragen graag een steentje bij. Voorbeelden van projecten waar wij aan hebben meegewerkt zijn: Talent Ontwikkeling Project van All About Dressage, de Super Horse Dressuuravond tijdens IICH Groningen, Initiatief en organisatie World Café Dressuurforum KNHS, Talent Training Dag KNHS regio Groningen Friesland, Train the Trainer KNHS Noordelijke regio’s.
Heb je een leuk project voor ogen waarvoor je een leerzame en creatieve bijdrage zoekt? Neem dan contact met ons op.

* voor Iedereen!
De ‘why’ van Salva Paardensport ligt in de meerwaarde van de samenwerking tussen paard en mens. Dit heeft ons in het verleden veel gebracht en inspireert en motiveert ons nog steeds. Graag willen wij een bijdrage leveren aan ‘Duurzame Paardensport’.  Paardenwelzijn en innovatie hebben onze volle aandacht. We zoeken kennis en inspiratie op en delen deze graag. Maak gerust eens een afspraak. Het is leuk om over paardenzaken te praten en we denken in ‘win-win’.  Het afgelopen jaar hebben wij een aantal gratis trainingen aangeboden voor ruiters en instructeurs omdat wij er in geloven in ‘Wie goed doet, goed ontmoet’. We doen niet alles gratis, trouwens 😉  Maar wat we willen is dat er op een goede manier met paarden wordt omgegaan en met een positieve mindset bijdragen aan succesvolle prestaties en plezier in de Paardensport. En daar is niks zweverigs aan, gewoon een gezonde en gedegen aanpak.

Wil je meer weten?

Op onze website vind je een actueel overzicht van onze activiteiten,
www.salvapaardensport.nl

Of neem contact op met Marian Staal, oprichter en coach Salva Paardensport
Telefoon: 06-11857712
Mail: marian@salvapaardensport.nl

Wil jij ook je bedrijf promoten?

Voor slechts € 75,- per jaar incl. BTW (€ 6,25 p/maand) sta je compleet met informatie, foto en link vermeld op je eigen pagina.

Scroll naar top