Hemriker Hof

Sinds begin 2013 verkopen wij paardenvoeders, kleindiervoeders en stalstrooisels.
Naast de verkoop hiervan, kunt u ook voor advies bij ons terecht. Samen met onze merken MIJTENEQUIFIRSTACTION quality horsefood en HARTOG kunnen wij u veel know-how bieden over paardenvoeders.
Veel paardenhouders hebben ook kippen, een hond(je) en/of andere hobbydieren. Vandaar dat wij voor uw hobbydieren ook voer hebben. In het sub-menu kleindiervoeders vindt u hierover meer informatie.

Elk(e) paard/pony heeft zijn eigen eisen als het om voeding gaat. Daarbij is niet alleen de dagelijkse inspanning van invloed, maar ook het ras, de wijze van huisvesting, de leeftijd en gezondheid. Wij bieden je een groot aantal doordachte oplossingen voor verschillende behoeften. Van onderhoudsvoer met alle belangrijke voedingsstoffen en mineralen, tot aan voeders om sportprestaties op hoog niveau te kunnen doen. Maar ook voor de fokkerij bieden wij een breed scala aan voeders, van drachtige merries tot de opfok van de jonge paarden/pony’s.

Topprestaties zijn het resultaat van …
Genetica x Management x Voeding

Contact

Hemriker Hof (Sjoerd-Jan Keuning)

Poasen 13
8409 CL Hemrik, Friesland

Tel: 06 5260 8191

Email: info@hemrikerhof.nl

Website: https://paardenvoeders.frl/

Wil jij ook je bedrijf promoten?

Voor slechts € 75,- per jaar incl. BTW (€ 6,25 p/maand) sta je compleet met informatie, foto en link vermeld op je eigen pagina.

Scroll naar top